Voimisteluliiton tervehdys, Puheenjohtaja Kaisa Vikkula

Voimistelun Suomi Gymnaestrada tuo 7. -10.6. Turkuun 10 000 voimistelijaa esiintymään, kilpailemaan ja viihtymään yhdessä. Me voimistelijat pääsemme nauttimaan yhteisestä tapahtumapäivistä ja siirtämään voimistelun suurtapahtumaperinnettä uusille sukupolville. Samalla meillä on ainutlaatuinen tilaisuus osoittaa kaikille muillekin, mitä kaikkea voimistelu on: se on perusliikuntaa, taitoja ja tehoa, haasteita ja heittäytymistä, iloa, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä – voimistelu liikuttaa!

Turussa Voimistelun Suomi Gymnaestrada valloittaa Kupittaanpuiston, Urheiluhallin, Palloiluhallin, Tuomiokirkontorin, Aurajoen varren ja jopa Kaupunginteatterin. Tarjonta on tänä vuonna poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen. Yhden päivän aikana voit lumoutua voimisteluesityksistä Lumossa, kokeilla rajojasi Powergym-haasteessa, testata yli kahtakymmentä liikuntalajia toimintapuistossa, jännittää palkintosijoja Voimistelupäivillä ja nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta sekä jammailla Vicky Rostin tai Pete Parkkosen johdolla. Odotamme eri tapahtumiin 200 000:ta osallistujaa.

Voimistelun suurtapahtuman ydin on sama kuin voimisteluseuratoiminnan ydin: vapaaehtoisuus. Tapahtumaa on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa satojen vapaaehtoisten mahtava joukko, joista useimmat ovat mukana rakkaudesta lajiin. Kaikkia yhdistää halu osallistua, saada ihmiset liikkeelle ja tuottaa hyvää mieltä.

Kiitos jokaiselle tapahtumaan osallistujalle ja sen tekijälle. Kiitos Turun voimisteluseuroille ja kaupungille kumppanuudesta ja yhteistyökumppaneille tuesta. Yhdessä saamme Turun kesäisistä päivistä vuoden liikuttavimmat.

 

Kaisa Vikkula

Puheenjohtaja

Suomen Voimisteluliitto

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.